tik tak logo

GYMSTICK

GYMSTICK

GYMSTICK  je finski izum nastao od pionira nordijskog hodanja Rista Kasurinena. Kombinirajući štap i tera band gume za rastezanje, stvorio je rekvizit za fitness golemih mogućnosti.

Gymstick teži 400 grama i dugačak je je 130 centimetara. Središnji dio štapa obložen je specijalnom pjenastom gumom kako bi se minimalizirao pritisak na vrat i smanjilo klizanje štapa iz ruku. Elastične gume duge 75 cm sa jedne strane su pričvršćene na štap, a s druge na stopala vježbača. Jačinu otpora možemo povećati prije vježbanja ili u toku same vježbe jednostavnim namatanjem gume oko štapaSa Gymstickom istovremeno radite na svojoj kondiciji, mišićnoj snazi, gipkosti, osjećaju za ravnotežu te razvijanje cjelokupne koordinacije. Prvotno je bio namijenjen kao sredstvo za rehabilitaciju sportaša. Zahvaljujući različitim stupnjevima jakosti guma koriste ga i rekreativci, djeca, starije osobe, te se koristi i u rehabilitacijske svrhe.

PREDNOSTI TRENINGA S GYMSTICKOM

Gymstick jača, tonizira i definira svaki mišić u tijelu. Kroz preko 200 raznih pokreta, Gymstick oponaša gotovo sve vježbe sa utezima i spravama koje možete zamisliti – čučnjevi, potisci, povlačenja, razvlačenja, nabačaji, izbačaji, itd. Gymstick poboljšava kardio-vaskularni sustav, mišićnu izdržljivost i snagu, balans mišića i fleksibilnost, mišićnu koordinaciju, te pospješuje gubitak masnog tkiva i tonizira muskulaturu.

------- Nedavne objave -------

------- Podijeli -------

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on print