tik tak logo

O nama

AEROBIK KLUB TIK-TAK

AEROBIK KLUB TIK-TAK počeo je s radom 1.4.2010. godine i od tada stvaramo standarde grupnih fitnes programa u Zaprešiću i okolici. Djelovali smo na više lokacija u Zaprešiću i Podsusedu, a trenutno možete vježbati u našemU klubu u centru Zaprešića (Vlade Prišćana 2). Tijekom godina mnoge smo programe sami osmislili, a neke smo prvi uveli u naš grad. Time pokazujemo prepoznavanje potreba korisnika, ali i naslućivanje fitnes trendova od kojih svaki mora proći našu procjenu kako bi eventualno bio uvršten u ponudu.

Naš tim čine kineziolozi, treneri i instruktori koji se kontinuirano educiraju i usavršavaju kako bi vam omogućili najkvalitetniju moguću tjelovježbu.

Grupni fitnes programi izazov su i profesionalcima s dugogodišnjim iskustvom. Razlog leži u individualnim karakteristikama, ograničenjima i ciljevima svakog vježbača ponaosob. Upravo se zato u AEROBIK KLUBU TIK-TAK izuzetno velika pažnja posvećuje sigurnosti vježbača, a sve u skladu sa suvremenim otkrićima znanosti o ljudskom tijelu i vježbanju. Zdravlje i poboljšanje istoga osnovna je misao vodilja u našem klubu u svakoj situaciji i na svakom treningu.

Zašto odabrati nas?

Od prvog telefonskog poziva, poslane poruke (brzo odgovaramo) ili dolaska u TIK-TAK osjećat ćete se dobrodošli i naše vam pažnje neće nedostajati. Znat ćemo vaše ime, pratit ćemo vaš napredak, prilagođavati vježbe vašim ograničenjima i iskreno se s vama veseliti zbog svakog, i najmanjeg, postignutog cilja.

Vježbanju pristupamo ozbiljno i precizno ne zanemarujući komponentu zabave, a ni organizacija nam nije loša.

AEROBIK KLUB TIK-TAK nije običan fitness centar!

Mjesto zdravlja i vježbanja

Mi smo obitelj

Mjesto druženja i zabave

Provjerite zašto su naši vježbači naša najbolja reklama!