CLOSE
'

ZAŠTO SE ZOVEMO TIK-TAK???

Nije povezano s bombonima koji imaju samo 2 kalorije smile, već s vremenom koje prolazi u nepovrat, i koje možemo kvalitetnije iskoristiti na način da se brinemo o svom tijelu i omogućimo mu kretanje i fizički napor....jer ljudski organizam je stvoren za to. Većina kroničnih oboljenja proizlazi iz nekretanja. Zato je vrijeme da se pokrenete i idete u korak s vremenom.

AEROBIK KLUB TIK-TAK nalazi se u Zaprešiću. Programe provodimo na lokaciji Vlade Prišćana 2. Klub je osnovan u cilju promicanja, razvitka i unaprjeđenja aerobic sporta u Zaprešiću za sve dobne skupine građana. Pa tako nudimo raznolike programe u koje se svaki građanin Grada Zaprešića (i okolice) može uključiti.

TIK-TAK je klub za aerobik, workout programe, vježbe za trudnice, vježbe za djecu i roditelje te piletes....

Programi koje provodimo u skladu su sa standardima struke, a provode ih stručni voditelji s dugogodišnjim iskustvom. Svakom se satu pristupa stručno pazeći na metodiku i principe doziranja opterećenja. Želja nam je da naši članovi budu zadovoljni pruženom uslugom te nastojimo složenost koreografije i volumen opterećenja prilagoditi mogućnostima i zahtjevima grupe.

Omogućujemo kombiniranje raznih programa, i termina kako bi svatko mogao najbolje uskladiti vrijeme vježbanja sa svojim slobodnim vremenom.

Posjetite nas bez obaveze i odvježbajte probni trening!